Despre Prima Plus
Prima Plus
Un plus de profesionalism, calitate si servicii este ceea ce va oferim atunci cand apelati la noi.Atat in domeniul tuburilor flexibile din HDPE sau PVC ecologic cat si in domeniul corpurilor de iluminat.
Societatea noastra a fost infiintata in anul 2001, are actionariat romano-italian si un capital social de 100000 ron. Filosofia noastra se bazeaza pe trei piloni esentiali: calitate, servicii si inovatie.
Calitate
In domeniul tuburilor flexibile, am cautat sa fim mereu cu un pas inaintea concurentei si de aceea in anul 2009 am achizitionat utilaje de ultima generatie pentru calitate la standarde europene.
In domeniul corpurilor de iluminat, calitatea este asigurata prin atenta selectie a colaboratorilor italieni care respecta cele mai riguroase standarde de productie.
Servicii
In sectorul corpurilor de iluminat oferim servicii de consultanta in alegerea produselor potrivite fiecarui spatiu, calcul luminotehnic prin dimensionarea sistemului de iluminat si asistenta tehnica la montajul produselor astfel incat clientului nu ii ramane decat sa "aprinda lumina" si sa se bucure de alegerea facuta.
Inovatie
Incercam sa fim mereu in pas cu noutatile tehnice de pe piata materialelor electrice si de constructii diversificand constant nomenclatorul nostru de produse.
In ceea ce priveste corpurile de iluminat suntem singurii din Romania care avem produse cu sistem de montaj Leonardo si care promovam firme care utilizeaza tehnici de productie avangardiste(mai multe pe www.primalighting.ro)