Responsabilitate sociala
Domnul Muntianu Razvan, directorul general al grupului este si coordonatorul initiativelor de responsabilitate sociala.Convingerea lui este ca voluntariatul corporatist, initiativa si implicarea sociala este datoria fiecarei entitati, indiferent de marime sau resurse disponibile si ca repezinta in principal un act de feedback catre societate.De aceea, ca o prima directie Prima Plus a decis sa caute si sa sprijine tineri cu vise mari.

Jiduc Sergiu George, nascut la 3 februarie 1991, in Arad, este cunoscut printre cercurile pasionatilor de trekking si alpinism, ca fiind unul dintre cei mai tineri si curajosi practicanti ai acestor sporturi extreme.

Practica alpinismul din 2006 si deja a atins cel mai inalt pisc din Europa - varful Elbrus - de 5642 de metri inaltime, din Caucaz; varful MontBlanc de 4807 metri, varful Matterhorn de 4478 metri inaltime. De asemenea a cucerit multi alti munti de inaltimi variabile atat din tara cat si din afara tarii.

Tinta urmatoare pentru Sergiu a fost varful Khan Tengri, varf ce depaseste cu putin inaltimea de 7000 de metri.

In aceasta noua cucerire, am dorit sa fim alaturi de el, sustinandu-i eforturile in escaladarea varfului Khan Tengri si Chapaev (6371 metri) din Kyrghistan.
Varful Khan Tengri