]*>(.*)=iU",$html,$out)) { $title = strip_tags($out[0][0]); $title .= ' ::: Prima Plus'; } } ?>

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Produse, Tehnologii si Know-how

PRIMA PLUS este specializată în producţia şi comercializarea de tuburi flexibile pentru instalaţii electrice şi sanitare, atât în clasa usoară cât şi in clasa medie.

Solicitările clienţilor noştri şi dinamica activităţii de construcţii din ultimii ani, au dus la lărgirea gamei de produse comercializate prin includerea tuburilor flexibile speciale, cu perete dublu pentru domeniile: electric, comunicaţii, drenaj sau gaz.

Astfel putem să oferim soluţia completă care acoperă toate domeniile unde sunt folosite tuburi flexibile.

Încă din 2001, am căutat să alegem cei mai buni parteneri în domeniul tehnologiilor de realizare a tuburilor flexibile, astăzi PRIMA PLUS având acces la tehnologie de ultima generaţie care permite controlul strict al calităţii produselor şi optimizarea producţiei.

Materia primă folosită de PRIMA PLUS este de calitate superioară, având toate certificările legate de siguranţă, durabilitate şi protecţia mediului.
Printr-o echipă specializată, formată din peste 25 de angajaţi şi colaboratori, PRIMA PLUS reuşeşte să ofere competenţe maxime în domeniul producţiei de tuburi flexibile.

PRIMA PLUS deţine propria hală de producţie, parc auto şi depozite.

 

 

Materia prima utilizata

Tuburile flexibile pentru instalaţii electrice şi sanitare sunt utilizate în diverse domenii de activitate şi sunt de multe ori supuse unor condiţii extreme de temperatură şi rezistenţă mecanică sau acţiunii agenţilor chimici şi atmosferici.

Polietilena de înaltă densitate pe care o utilizam la PRIMA PLUS conferă tuburilor flexibile o rezistenţă mecanică deosebită şi nu este casantă. Astfel , şocurile puternice sunt absorbite prin deformarea elastică a tubului iar produsul este protejat din interiorul tubului şi rămâne neafectat. O altă calitate deosebită a polietilenei de înaltă densitate este că permite utilizarea tuburilor flexibile la temperaturi minime şi maxime extreme ,acestea constituind un mare avantaj în protecţia instalaţiilor sanitare.

Fiind o materie primă naturală obţinută din produse petrolifere ,polietilena de înaltă densitate ( HDPE ) face parte din categoria materialelor ecologice si reciclabile, respecta normativele privind protectia mediului si este folosită cu succes la fabricarea tuburilor flexibile.

PVC-ul utilizat de noi oferă produselor noastre o protecţie superioară în comparaţie cu tuburile flexibile obişnuite faţă de acţiunea razelor ultra violete , astfel încât acesta nu suferă modificări ale proprietăţilor mecanice sau de nuanţă, chiar dacă este expus la lumina naturală a soarelui timp îndelungat. Elasticitatea şi flexibilitatea acestor tuburi este de asemenea net superioară celor obişnuite, permiţând o manipulare uşoară şi o utilizare în diverse domenii.Fiind un material ignifug, nu arde şi nici nu propagă flacără, calitate foarte apreciată la protecţia instalaţiilor electrice. Este de asemenea un material ecologic, la fabricarea sa nefiind utilizate metale grele sau alte substanţe poluante, in conformitate cu normele europene în vigoare.